Redfield kikarsikte

Redfield kikarsikte

Här hittar du Redfields breda sortiment av kikarsikten. Redfield är ett företag med över 100 års historia, med en sån historia följer lång erfarenhet vilket självklart speglas i optiken. Företaget är väldigt populär bland krävande amerikanska jägare.

 • Tillgänglig
  Redfield Revolution 3-9x 50mm

  Det här är siktet för dig som vill få ut de första och sista stunderna av varje jaktdag. Med ett 50 mm objektiv får du in mer ljus till ögat vilket hjälper vid gryning/skymning eller under andra förhållanden med dåligt ljus. Revulotion 3-9x 50mm ger dig även en mer detaljrik bild och bättre färgåtergivning det ökade ljuset.

  Det här är siktet för dig som vill få ut de första och sista stunderna av varje...

  Det här är siktet för dig som vill få ut de första och sista stunderna av varje jaktdag. Med ett 50 mm objektiv får du in mer ljus till ögat vilket hjälper vid gryning/skymning...

  3 409 kr

  Köp Läs mer
 • Tillgänglig
  Redfield Revolution 4-12x 40mm

  Det här är rätt modell för de vidsträckta öppna områdena där du behöver sätta långa, precisa skott. Vrid upp kikarsiktet på 12x och du kommer kunna skjuta bockar och mindre djur även på långa håll.

  Det här är rätt modell för de vidsträckta öppna områdena där du behöver sätta långa,...

  Det här är rätt modell för de vidsträckta öppna områdena där du behöver sätta långa, precisa skott. Vrid upp kikarsiktet på 12x och du kommer kunna skjuta bockar och mindre djur...

  3 849 kr

  Köp Läs mer
 • Tillfälligt slut
  Redfield Revenge 3-9x 42mm

  Ett riktigt flexibelt kikarsikte för både snabba, korta skott och långa precisionsskott med 9x förstoring. Ett otroligt prisvärt sikte för dig som vill ha allt i ett, till och med anpassat för exakta avståndsbedömningar med Redfields system Accu-Ranger.

  Ett riktigt flexibelt kikarsikte för både snabba, korta skott och långa precisionsskott...

  Ett riktigt flexibelt kikarsikte för både snabba, korta skott och långa precisionsskott med 9x förstoring. Ett otroligt prisvärt sikte för dig som vill ha allt i ett, till och...

  2 530 kr

  Köp Läs mer
 • Tillfälligt slut
  Redfield Revenge 6-18x 44mm

  För mindre mål och långa avstånd, vare sig du skjuter på papper eller mindre djur. Ge ditt kikarsikte en rejäl prestanda-boost med hela 18x förstoring.

  För mindre mål och långa avstånd, vare sig du skjuter på papper eller mindre djur. Ge...

  För mindre mål och långa avstånd, vare sig du skjuter på papper eller mindre djur. Ge ditt kikarsikte en rejäl prestanda-boost med hela 18x förstoring.

  3 850 kr

  Köp Läs mer
 • Tillfälligt slut
  Redfield Revenge 3-9x 52mm

  Få ut lite extra ljus från dagen med 52 mm objektivlins, eftersom det stora objektivet ger en mer detaljrik bild vid låga ljusförhållanden som gryning och skymning. Med 3-9x förstoring får du ett mycket flexibelt kikarsikte som passar för de flesta jaktsituationer.

  Få ut lite extra ljus från dagen med 52 mm objektivlins, eftersom det stora objektivet...

  Få ut lite extra ljus från dagen med 52 mm objektivlins, eftersom det stora objektivet ger en mer detaljrik bild vid låga ljusförhållanden som gryning och skymning. Med 3-9x...

  3 080 kr

  Köp Läs mer
 • Tillgänglig
  Redfield Revolution 3-9x 40mm

  Detta kikarsikte kombinerar kort- och långhållsjakt i samma optik. Om du behöver brett synfällt för snabba skott i ena stunden och långa precisionsskott i nästa så är detta siktet för dig. Revulotion 3-9x 40mm hör hemma i alla jaktmarker och är ett sant "allround-sikte".

  Detta kikarsikte kombinerar kort- och långhållsjakt i samma optik. Om du behöver brett...

  Detta kikarsikte kombinerar kort- och långhållsjakt i samma optik. Om du behöver brett synfällt för snabba skott i ena stunden och långa precisionsskott i nästa så är detta...

  3 079 kr

  Köp Läs mer
 • Tillgänglig
  Redfield Revolution 2-7x 33mm

  Om du jagar i skog eller snår så är detta siktet för dig. Montera det på ett bygelgevär eller annat passande vapen för korta håll för att kunna ta snabba och säkra skott. Siktet väger lite och skulle du komma till lite mer öppen terräng förstoring ända upp till 7x för de lite längre skotten.

  Om du jagar i skog eller snår så är detta siktet för dig. Montera det på ett bygelgevär...

  Om du jagar i skog eller snår så är detta siktet för dig. Montera det på ett bygelgevär eller annat passande vapen för korta håll för att kunna ta snabba och säkra skott. Siktet...

  2 859 kr

  Köp Läs mer
 • Tillfälligt slut
  Redfield Revenge 4-12x 42mm

  För de vidsträckta öppna områdena där du behöver sätta långa, precisa skott. Vrid upp kikarsiktet på 12x och du kan skjuta bockar och mindre djur även på längre håll.

  För de vidsträckta öppna områdena där du behöver sätta långa, precisa skott. Vrid upp...

  För de vidsträckta öppna områdena där du behöver sätta långa, precisa skott. Vrid upp kikarsiktet på 12x och du kan skjuta bockar och mindre djur även på längre håll.

  2 945 kr

  Köp Läs mer
 • Tillfälligt slut
  Redfield Revenge 2-7x 34mm

  Generöst ögonavstånd och ett brett synfält ger ett sikte som är byggt för snabb jakt. Passar perfekt till skogssnår och buskage med korta avstånd till bytet. Vrid upp kikarsiktet till 7x och du kommer även kunna ta lite längre skott på öppen terräng.

  Generöst ögonavstånd och ett brett synfält ger ett sikte som är byggt för snabb jakt....

  Generöst ögonavstånd och ett brett synfält ger ett sikte som är byggt för snabb jakt. Passar perfekt till skogssnår och buskage med korta avstånd till bytet. Vrid upp...

  2 195 kr

  Köp Läs mer