Garmin GPS 72H

Garmin GPS 72H

Garmin GPS 72H är en klassisk handburen GPS för marint bruk som täcker de enklare behoven till sjöss för dig som inte behöver sjökort direkt i enheten, till ett mycket bra pris. GPS-enheten har ett enkelt menysystem som gör den snabb och enkel att arbeta med.

Enheten innehåller flera smarta funktioner...  Visa mer

 • Tillfälligt slut
  Garmin GPS 72H

  Garmin GPS 72H Marinpaket har utgått ur Garmins sortiment. Produkten ligger uppe för att underlätta sökning av kompatibla tillbehör, som hittas under fliken "Tillbehör" i botten på produktsidan.

  Garmin GPS 72H Marinpaket har utgått ur Garmins sortiment. Produkten ligger uppe för...

  Garmin GPS 72H Marinpaket har utgått ur Garmins sortiment. Produkten ligger uppe för att underlätta sökning av kompatibla tillbehör, som hittas under fliken "Tillbehör" i botten...

  1 395 kr

  Köp Läs mer
 • Tillgänglig
  Garmin GPS 72H Marinpaket

  GPS 72H är en klassisk handburen GPS för marint bruk med smarta funktioner som täcker dina behov när det inte behövs elektroniska sjökort – till ett överkomligt pris. Enheten är byggd så att den flyter om den tappas i vattnet och det enkla menysystemet gör den enkel och snabb att arbeta med. Marinpaketet innehåller även fäste, väska och fordonskabel.

  GPS 72H är en klassisk handburen GPS för marint bruk med smarta funktioner som täcker...

  GPS 72H är en klassisk handburen GPS för marint bruk med smarta funktioner som täcker dina behov när det inte behövs elektroniska sjökort – till ett överkomligt pris. Enheten är...

  1 572 kr

  Köp Läs mer