Vortex Viper HS-T

Vortex Viper HS-T

Viper HS-T är en ny serie kikarsikten från Vortex som kombinerar egenskaper från de populära serierna HS och PST. HS-T står för (Hunting Shooting Tactical) och skall tolkas som att dessa sikten är oerhört mångsidiga och lika väl anpassade för långhållskytte på banan som vanlig jakt i skogen.

 • Tillgänglig
  Vortex Viper HS-T 6-24x 50mm

  Vortex Viper HS-T 6-24x 50mm blandar de bästa egenskaperna från de populära serierna HS och PST för att ge både jägaren och skytten en mängd funktioner. Kikarsiktet är byggt i en kraftig 30mm aluminiumtub och har 4x förstoringsväxel. (Riktmedel: VMR-1, icke medförstorande)

  Vortex Viper HS-T 6-24x 50mm blandar de bästa egenskaperna från de populära serierna HS...

  Vortex Viper HS-T 6-24x 50mm blandar de bästa egenskaperna från de populära serierna HS och PST för att ge både jägaren och skytten en mängd funktioner. Kikarsiktet är byggt i...

  8 289 kr

  Köp Läs mer
 • Tillgänglig
  Vortex Viper HS-T 4-16x 44mm

  Vortex Viper HS-T 4-16x 44mm blandar de bästa egenskaperna från de populära serierna HS och PST för att ge både jägaren och skytten en mängd funktioner. Kikarsiktet är byggt i en kraftig 30mm aluminiumtub och har 4x förstoringsväxel. (Riktmedel: VMR-1, icke medförstorande)

  Vortex Viper HS-T 4-16x 44mm blandar de bästa egenskaperna från de populära serierna HS...

  Vortex Viper HS-T 4-16x 44mm blandar de bästa egenskaperna från de populära serierna HS och PST för att ge både jägaren och skytten en mängd funktioner. Kikarsiktet är byggt i...

  7 489 kr

  Köp Läs mer