REA - Outdoorkläder

REA - Outdoorkläder

Vi gör plats för höstens nyheter och ger fantastiska rabatter på jackor och byxor från Jack Wolfskin! Vi reserverar oss för slutförsäljning, priserna gäller så långt lagret räcker.

 • Tillgänglig
  Jack Wolfskin Eclipse II

  Eclipse är ett högkvalitativt instegstält för dig som vill börja tälta. Tältet får tack vare sin kupoldesign en naturlig styrka som står upp mot kraftiga vindar och regnskurar utan bekymmer. Innertältet har ett flertal förvaringsfickor och erbjuder god klimatkomfort.

  Eclipse är ett högkvalitativt instegstält för dig som vill börja tälta. Tältet får tack...

  Eclipse är ett högkvalitativt instegstält för dig som vill börja tälta. Tältet får tack vare sin kupoldesign en naturlig styrka som står upp mot kraftiga vindar och regnskurar...

  Sänkt pris! 1 199 kr

  Köp Läs mer
 • Tillgänglig
  Jack Wolfskin Rock Surfer 30.5 Ryggsäck

  Rock Surfer är en cykelryggsäck med ett flexibelt och robust upphängningssystem med stort huvudfack och åtta mindre fickor. Väskan har dessutom hjälmfäste, packningsbart midjebälte, fäste för LED-ljus, integrerat regnskydd och Jack Wolfskins "Bike Organizer". Ryggsäcken är förberedd för vätskesystem.

  Rock Surfer är en cykelryggsäck med ett flexibelt och robust upphängningssystem med...

  Rock Surfer är en cykelryggsäck med ett flexibelt och robust upphängningssystem med stort huvudfack och åtta mindre fickor. Väskan har dessutom hjälmfäste, packningsbart...

  Sänkt pris! 927 kr

  Köp Läs mer
 • Tillfälligt slut
  Jack Wolfskin Atmosphere Flex Vest Herr...

  En väst som andas mycket bra, tillverkad i stretchmaterial. Den är vindtät, varm och packas i egen liten väska.

  En väst som andas mycket bra, tillverkad i stretchmaterial. Den är vindtät, varm och...

  En väst som andas mycket bra, tillverkad i stretchmaterial. Den är vindtät, varm och packas i egen liten väska.

  Sänkt pris! 759 kr

  Köp Läs mer
 • Tillfälligt slut
  Jack Wolfskin Travel Lodge RT

  Travel Lodge RT är ett fullt utrustat familjetält för camping. Tältet har tre rymliga rum och en stor entré som kan husa upp till sju personer samtidigt, perfekt för stora familjer, släkt eller vänner.

  Travel Lodge RT är ett fullt utrustat familjetält för camping. Tältet har tre rymliga...

  Travel Lodge RT är ett fullt utrustat familjetält för camping. Tältet har tre rymliga rum och en stor entré som kan husa upp till sju personer samtidigt, perfekt för stora...

  Sänkt pris! 5 599 kr

  Köp Läs mer
 • Tillfälligt slut
  Jack Wolfskin Picadilly Axelväska (Dark Pine)

  Shoppingväska med stort huvudfack, samt fyra mindre fickor och extrafack. Axelbandet kan stuvas i sidofickorna när du föredrar att bära väskan i handen. Det här är en slittålig och miljövänlig axelväska som är tillverkad i återvunnet material.

  Shoppingväska med stort huvudfack, samt fyra mindre fickor och extrafack. Axelbandet...

  Shoppingväska med stort huvudfack, samt fyra mindre fickor och extrafack. Axelbandet kan stuvas i sidofickorna när du föredrar att bära väskan i handen. Det här är en slittålig...

  Sänkt pris! 383 kr

  Köp Läs mer
 • Tillfälligt slut
  Jack Wolfskin Little Joe

  En smidig, liten ryggsäck som är lätt att använda, anpassad för barn som är 3 år och uppåt. Huvudfacket har en stor öppning för enkel åtkomst och på utsidan sitter ett mindre fack, samt två nätfickor. Reflexiva detaljer på alla sidor ger ökad synlighet på kvällen. (11 liter)

  En smidig, liten ryggsäck som är lätt att använda, anpassad för barn som är 3 år och...

  En smidig, liten ryggsäck som är lätt att använda, anpassad för barn som är 3 år och uppåt. Huvudfacket har en stor öppning för enkel åtkomst och på utsidan sitter ett mindre...

  Sänkt pris! 231 kr

  Köp Läs mer
 • Tillgänglig
  Jack Wolfskin Atmosphere Dunbyxa

  Jack Wolfskin Atmosphere Dunbyxa är svåra att slå när det kommer till att hålla dig varm. Perfekta förstärkningsbyxor under ditt skalplagg.

  Jack Wolfskin Atmosphere Dunbyxa är svåra att slå när det kommer till att hålla dig...

  Jack Wolfskin Atmosphere Dunbyxa är svåra att slå när det kommer till att hålla dig varm. Perfekta förstärkningsbyxor under ditt skalplagg.

  Sänkt pris! 959 kr

  Köp Läs mer
 • Tillfälligt slut
  Jack Wolfskin Jasper Jacket Herr

  Denna sportiga vandringsjacka erbjuder ett pålitligt skydd mot vind och vatten, samtidigt som den tillåter din kropp att andas. Jasper Jacket har förstärkts vid axlar, midja och rygg som skydd för det slitage som uppkommer vid vandring med tunga ryggsäckar etc. (Herrmodell)

  Denna sportiga vandringsjacka erbjuder ett pålitligt skydd mot vind och vatten,...

  Denna sportiga vandringsjacka erbjuder ett pålitligt skydd mot vind och vatten, samtidigt som den tillåter din kropp att andas. Jasper Jacket har förstärkts vid axlar, midja och...

  Sänkt pris! 989 kr

  Köp Läs mer
 • Tillgänglig
  Jack Wolfskin Argo Jacket (Pro Team)

  Argo-jackan är grym, kort sagt. Den är fantastiskt skön, den går att packa ihop till "ingenting" och det är den enda dunjackan vi känner till med specialbehandlat dun som hanterar fukt utan att ta skada. Den här jackan är perfekt att kombinera som ett varmare innerlagar med skaljackan Exolight Texapore XT på kallare dagar. Alla på Active Outfit har varsin, det säger väl en hel del?

  Argo-jackan är grym, kort sagt. Den är fantastiskt skön, den går att packa ihop till...

  Argo-jackan är grym, kort sagt. Den är fantastiskt skön, den går att packa ihop till "ingenting" och det är den enda dunjackan vi känner till med specialbehandlat dun som...

  Sänkt pris! 2 249 kr

  Köp Läs mer
 • Tillgänglig
  Jack Wolfskin Cloudburst Pants Herr

  Vattentäta överdragsbyxor som andas mycket bra och går att packa väldigt kompakt. Vattentäta, vindtäta och väldigt lätta.

  Vattentäta överdragsbyxor som andas mycket bra och går att packa väldigt kompakt....

  Vattentäta överdragsbyxor som andas mycket bra och går att packa väldigt kompakt. Vattentäta, vindtäta och väldigt lätta.

  Sänkt pris! 807 kr

  Köp Läs mer
 • Tillfälligt slut
  Jack Wolfskin Arctic Wolf Nanuk Jacka...

  En enkel och väldigt funktionell fleecejacka med ett fluffigt, lammullsliknande foder som håller värmen mycket bra. Färg: Moroccan Blue (blå)

  En enkel och väldigt funktionell fleecejacka med ett fluffigt, lammullsliknande foder...

  En enkel och väldigt funktionell fleecejacka med ett fluffigt, lammullsliknande foder som håller värmen mycket bra. Färg: Moroccan Blue (blå)

  Sänkt pris! 519 kr

  Köp Läs mer
 • Tillgänglig
  Jack Wolfskin Kids Alpine Trail...

  Vandringsryggsäck för barn över sex års ålder med fullt utvecklat bärsystem och god ventilation i ryggen. Väskan har ett stort huvudfack och fem mindre fickor för lättåtkomlig förvaring av diverse utrustning. Fästen för vandringsstavar och annan utrustning finns på utsidan av väskan, som dessutom är utrustad för att kunna användas med vätskesystem . Regnskydd ingår.

  Vandringsryggsäck för barn över sex års ålder med fullt utvecklat bärsystem och god...

  Vandringsryggsäck för barn över sex års ålder med fullt utvecklat bärsystem och god ventilation i ryggen. Väskan har ett stort huvudfack och fem mindre fickor för lättåtkomlig...

  Sänkt pris! 611 kr

  Köp Läs mer
 • Produkten finns med olika alternativ
  Jack Wolfskin Jasper XT Jacket Herr

  Jasper XT är en tuff, vädersäker skaljacka för aktivt uteliv. Modellen är vatten- och vindtät tack vare Texapore-materialet som dessutom har en mycket god andningsförmåga. Hög krage för att skydda halsen mot vinden när det blåser snålt, samt avtagbar huva.

  Jasper XT är en tuff, vädersäker skaljacka för aktivt uteliv. Modellen är vatten- och...

  Jasper XT är en tuff, vädersäker skaljacka för aktivt uteliv. Modellen är vatten- och vindtät tack vare Texapore-materialet som dessutom har en mycket god andningsförmåga. Hög...

  Sänkt pris! 1 279 kr

  Köp Läs mer
 • Tillgänglig
  Jack Wolfskin Jacka Tongari Kids (Peacock...

  Fleecejacka för barn och juniorer tillverkad i stretch-material för maximal rörelsefrihet. Jackan har en praktisk huva som skyddar mot regn och vind. Det lätta och elastiska materialet förebygger även dålig lukt.

  Fleecejacka för barn och juniorer tillverkad i stretch-material för maximal...

  Fleecejacka för barn och juniorer tillverkad i stretch-material för maximal rörelsefrihet. Jackan har en praktisk huva som skyddar mot regn och vind. Det lätta och elastiska...

  Sänkt pris! 412 kr

  Köp Läs mer
 • Tillgänglig
  Jack Wolfskin All Terrain 7 Texapore Mid...

  Det här är en riktigt bra och prisvärd känga som vi själva testat på olika aktiviteter och årstider. Som vandringskänga klarar den flera dagars vandring i tuff terräng med ordentlig packning, den är vridstyv och har ett trevligt och bekvämt rullande steg. Kängan är helt vattentät och har god andningsförmåga, så den lämpar sig väl för fiske och liknande aktiviteter.

  Det här är en riktigt bra och prisvärd känga som vi själva testat på olika aktiviteter...

  Det här är en riktigt bra och prisvärd känga som vi själva testat på olika aktiviteter och årstider. Som vandringskänga klarar den flera dagars vandring i tuff terräng med...

  Sänkt pris! 1 049 kr

  Köp Läs mer
 • Tillgänglig
  Jack Wolfskin Troposphere DF O2+ Jacka

  Jack Wolfskin Tropsphere DF O2+ Jacka skyddar dig bra från regn, snö, vind och kyla. Tropsphere är utrustad med TEXAPORE som andas och är helt vind och vattentätt. Jackan är fylld med det lätta materialet Downfiber som gör jackan varm.

  Jack Wolfskin Tropsphere DF O2+ Jacka skyddar dig bra från regn, snö, vind och kyla....

  Jack Wolfskin Tropsphere DF O2+ Jacka skyddar dig bra från regn, snö, vind och kyla. Tropsphere är utrustad med TEXAPORE som andas och är helt vind och vattentätt. Jackan är...

  Sänkt pris! 1 649 kr

  Köp Läs mer
 • Tillgänglig
  Jack Wolfskin Kids Explorer Ryggsäck...

  Vandringsryggsäck för barn över sex års ålder med bekvämt vadderade axelremmar, ett stort huvudfack och fyra mindre förvaringsfickor. I väskan finns även en avtagbar sittmatta och reflexdetaljer för ökad säkerhet när det är mörkt.

  Vandringsryggsäck för barn över sex års ålder med bekvämt vadderade axelremmar, ett...

  Vandringsryggsäck för barn över sex års ålder med bekvämt vadderade axelremmar, ett stort huvudfack och fyra mindre förvaringsfickor. I väskan finns även en avtagbar sittmatta...

  Sänkt pris! 383 kr

  Köp Läs mer
 • Tillgänglig
  Jack Wolfskin Arctic Tights

  Jack Wolfskin Arctic Tights är en skön funktionsbyxa med merinoull.

  Jack Wolfskin Arctic Tights är en skön funktionsbyxa med merinoull.

  Jack Wolfskin Arctic Tights är en skön funktionsbyxa med merinoull.

  Sänkt pris! 559 kr

  Köp Läs mer
 • Tillgänglig
  Jack Wolfskin Camden Town

  En snygg axelväska med vintage-look tillverkad i återvunnet material. Utmärkt att använda till vardags och på resor. Med en kapacitet på 12L rymmer väskan en tablet och en mängd andra vardagsartiklar, ytterligare förvaringskapacitet finns i det yttre facket.

  En snygg axelväska med vintage-look tillverkad i återvunnet material. Utmärkt att...

  En snygg axelväska med vintage-look tillverkad i återvunnet material. Utmärkt att använda till vardags och på resor. Med en kapacitet på 12L rymmer väskan en tablet och en mängd...

  Sänkt pris! 525 kr

  Köp Läs mer
 • Tillgänglig
  Jack Wolfskin Anchorage Texapore High Herr

  De här vinterkängorna kombinerar låg vikt och en lättskött design i 100% syntetmaterial med ett vattentätt membran som dessutom har god andningsförmåga. Skaftet är tillverkat i robust polyester som stabiliseras av en TPU-ram vilket ger bra stadga trots den låga vikten.

  De här vinterkängorna kombinerar låg vikt och en lättskött design i 100% syntetmaterial...

  De här vinterkängorna kombinerar låg vikt och en lättskött design i 100% syntetmaterial med ett vattentätt membran som dessutom har god andningsförmåga. Skaftet är tillverkat i...

  Sänkt pris! 1 239 kr

  Köp Läs mer
 • Tillgänglig
  Jack Wolfskin Whiteline Texapore 3in1...

  Den väl beprövad 3in1 kombinationen som blivit omåttligt populär på jackor är nu även tillgänglig för handskar. Vattentäta och rejäla ytterhandskar med god andningsförmåga kombineras med värmande innerhandskar i mjuk och skön fleece. Beroende på väder och temperatur kan handskarna användas tillsammans eller var och en för sig.

  Den väl beprövad 3in1 kombinationen som blivit omåttligt populär på jackor är nu även...

  Den väl beprövad 3in1 kombinationen som blivit omåttligt populär på jackor är nu även tillgänglig för handskar. Vattentäta och rejäla ytterhandskar med god andningsförmåga...

  Sänkt pris! 799 kr

  Köp Läs mer