Pachmayr

Pachmayr

Pachmayr är ett klart val för skyttar, vapensmeder, polis och vapentillverkare när det kommer till pistolgrepp, rekyldämpning och vapentillbehör. Tillverkaren använder uteslutande högkvalitativa material och avancerade tekniker som gör att produkterna håller en mycket hög kvalité.

 • Tillgänglig
  Pachmayr D752B Decelerator (Röd)

  Pachmayr D752B är företagets bästsäljande bakkappa i Decelerator-serien. Denna röda modell finns bara i en storlek (medium) med 25 mm tjocklek.

  Pachmayr D752B är företagets bästsäljande bakkappa i Decelerator-serien. Denna röda...

  Pachmayr D752B är företagets bästsäljande bakkappa i Decelerator-serien. Denna röda modell finns bara i en storlek (medium) med 25 mm tjocklek.

  499 kr

  Köp Läs mer
 • Tillgänglig
  Pachmayr F325 Deluxe

  Pachmayr F325 Deluxe har länge varit populär pga sitt klassiska utseende och utmärkta rekylegenskaper. Bakkappan lägger sig säkert och stabilt emot axeln och ger en ökad säkerhet i skyttet. Denna modell är extra snäll mot skyttar som ibland får med nyckelbenet i anläggning då "korsdesignen" gör bakkapan extra mjuk i sidorna. (Finns i tre storlekar.)

  Pachmayr F325 Deluxe har länge varit populär pga sitt klassiska utseende och utmärkta...

  Pachmayr F325 Deluxe har länge varit populär pga sitt klassiska utseende och utmärkta rekylegenskaper. Bakkappan lägger sig säkert och stabilt emot axeln och ger en ökad...

  525 kr

  Köp Läs mer
 • Tillgänglig
  Pachmayr D752B Decelerator

  Pachmayr D752B är företagets bästsäljande bakkappa i Decelerator-serien. Dessa bakkappor bygger på en unik gummiblandning och design som gör att de fångar upp ett maximum av rekylen och ger en avsevärt högre komfort i skyttet. (Finns i fem storlekar)

  Pachmayr D752B är företagets bästsäljande bakkappa i Decelerator-serien. Dessa...

  Pachmayr D752B är företagets bästsäljande bakkappa i Decelerator-serien. Dessa bakkappor bygger på en unik gummiblandning och design som gör att de fångar upp ett maximum av...

  590 kr

  Köp Läs mer
 • Tillgänglig
  Pachmayr 752B Old English (Svart)

  Pachmayr 752B Old English har ett klassiskt utseende med lädertextur och rundade kanter som lämpar sig utmärkt för hagelskytte och andra typer av skytte som kräver snabba anläggningar och skott. Bakkappan är tillverkad i högvärdigt gummi och finns i tre olika storlekar, samt tre olika tjocklekar. (8 olika modeller)

  Pachmayr 752B Old English har ett klassiskt utseende med lädertextur och rundade kanter...

  Pachmayr 752B Old English har ett klassiskt utseende med lädertextur och rundade kanter som lämpar sig utmärkt för hagelskytte och andra typer av skytte som kräver snabba...

  395 kr

  Köp Läs mer
 • Tillgänglig
  Pachmayr RP200

  Pachmayr RP200 är en tunn, diskret bakkappa som är mycket enkel att montera på vapenet. Bakkappan är helt i gummi utan metallinlägg, vilket gör att den kan slipas ned till att passa vilken storlek och form som helst på vapenstocken. Eftersom denna bakkappa är tunn lämpar den sig bäst för hagelgevär och mindre kulvapen.

  Pachmayr RP200 är en tunn, diskret bakkappa som är mycket enkel att montera på vapenet....

  Pachmayr RP200 är en tunn, diskret bakkappa som är mycket enkel att montera på vapenet. Bakkappan är helt i gummi utan metallinlägg, vilket gör att den kan slipas ned till att...

  420 kr

  Köp Läs mer
 • Tillgänglig
  Pachmayr F250 Lightweight

  Pachmayr F250 är en nättare version av F325 Deluxe, vilket gör modellen till ett ypperligt val för snygga montage på hagel- och kulvapen med lätt till medelstark rekyl. (Finns i tre storlekar)

  Pachmayr F250 är en nättare version av F325 Deluxe, vilket gör modellen till ett...

  Pachmayr F250 är en nättare version av F325 Deluxe, vilket gör modellen till ett ypperligt val för snygga montage på hagel- och kulvapen med lätt till medelstark rekyl. (Finns i...

  435 kr

  Köp Läs mer
 • Tillgänglig
  Pachmayr D752B, Medium

  Pachmayr bakkappa. D752B har en unik rund design med läder textur. Bakkappan ger ökad stabilitet vid skytte, lägger sig säket och stabilt emot axeln. Tillverkad i högvärdigt gummi. Passar de flesta gevär.

  Pachmayr bakkappa. D752B har en unik rund design med läder textur. Bakkappan ger ökad...

  Pachmayr bakkappa. D752B har en unik rund design med läder textur. Bakkappan ger ökad stabilitet vid skytte, lägger sig säket och stabilt emot axeln. Tillverkad i högvärdigt...

  499 kr

  Köp Läs mer