Streamlight ficklampor

Streamlight ficklampor

Ficklampor från Streamlight, en av de ledande amerikanska tillverkarna som levererar ficklampor till polis, brandmän och annan yrkespersonal. Förutom de allra minsta modellerna kostar lamporna från Streamlight en slant, men skillnaden mot en "bensinmackslampa" är enorm.

 • Tillgänglig
  Streamlight Nano Light

  En super-duper-liten ficklampa att fästa på nyckelknippan, bilnyckel, i ett band runt halsen eller någon annastans. Lampan väger bara ca 10 gram så du kommer knappt märka att den är där, men levererar ändå 10 lumens ljuseffekt. Finns i svart och rosa.

  En super-duper-liten ficklampa att fästa på nyckelknippan, bilnyckel, i ett band runt...

  En super-duper-liten ficklampa att fästa på nyckelknippan, bilnyckel, i ett band runt halsen eller någon annastans. Lampan väger bara ca 10 gram så du kommer knappt märka att...

  129 kr

  Köp Läs mer
 • Streamlight Key-Mate Vit LED
  Tillgänglig
  Streamlight Key-Mate Vit LED

  Det här är en mycket kompetent lampa, trots sin ringa storlek. Liten nog att fästas i nyckelknippan och väger bara ca 25 gram, men levererar ändå 10 lumens ljuseffekt.

  Det här är en mycket kompetent lampa, trots sin ringa storlek. Liten nog att fästas i...

  Det här är en mycket kompetent lampa, trots sin ringa storlek. Liten nog att fästas i nyckelknippan och väger bara ca 25 gram, men levererar ändå 10 lumens ljuseffekt.

  219 kr

  Köp Läs mer
 • Tillgänglig
  Streamlight PolyTac LED HP

  Den här lampan i "High Performance"-utförande huserar i en extremt stryktåligt polymer-konstruktion som dessutom är vattentät på en meters djup i 30 minuter (IPX7). Upp till 15 000 candela och en ljuseffekt på 150 lumens gör det här till en extremt kompetent liten lampa.

  Den här lampan i "High Performance"-utförande huserar i en extremt stryktåligt...

  Den här lampan i "High Performance"-utförande huserar i en extremt stryktåligt polymer-konstruktion som dessutom är vattentät på en meters djup i 30 minuter (IPX7). Upp till 15...

  999 kr

  Köp Läs mer
 • Tillgänglig
  Streamlight Waypoint

  En praktisk och ljusstark strålkastare med pistolgrepp, utfällbart stöd och 12V-laddare, perfekt att ha bilen! Högintensiv C4 LED ger upp till 210 lumens ljuseffekt med en strålintensitet på 115 000 candela.

  En praktisk och ljusstark strålkastare med pistolgrepp, utfällbart stöd och...

  En praktisk och ljusstark strålkastare med pistolgrepp, utfällbart stöd och 12V-laddare, perfekt att ha bilen! Högintensiv C4 LED ger upp till 210 lumens ljuseffekt med en...

  1 249 kr

  Köp Läs mer
 • Tillgänglig
  Streamlight Survivor LED

  Den starkaste rätvinkliga LED-lampan i världen. De här lampan är framtagen för att användas av brandmän och räddningstjänst i de tuffaste situationerna och ger 140 lumens ljuseffekt med 36 000 candela strålintensitet och ett strålavstånd på 379 meter.

  Den starkaste rätvinkliga LED-lampan i världen. De här lampan är framtagen för att...

  Den starkaste rätvinkliga LED-lampan i världen. De här lampan är framtagen för att användas av brandmän och räddningstjänst i de tuffaste situationerna och ger 140 lumens...

  2 699 kr

  Köp Läs mer
 • Tillgänglig
  Streamlight Stinger DS LED HP

  En kompakt, uppladdningsbar och extremt kraftfull lampa med lång brinntid. Stinger-serien har satt standard i klassen för professionell belysning i många år, HP står för "High Performance" och indikerar att den här lampan höjer den standarden ytterligare några snäpp.

  En kompakt, uppladdningsbar och extremt kraftfull lampa med lång brinntid....

  En kompakt, uppladdningsbar och extremt kraftfull lampa med lång brinntid. Stinger-serien har satt standard i klassen för professionell belysning i många år, HP står för "High...

  2 999 kr

  Köp Läs mer