Personuppgiftspolicy

 

Personuppgifter  E-postadress Statistik
 Cookies  Betalningsuppgifter Ditt godkännande 
 Kontakt Övrigt 

Active Outfit

Danholmen Active Outfit AB är ett registrerat svenskt aktiebolag med organisationsnummer 556863-2896, VAT SE556863289601

Kontaktuppgifter:

Tel: 08-515 100 06
Mail: info@activeoutfit.se
Adress: Vikdalsvägen 50, 131 52 Nacka


Personuppgifter

När du genomför ett köp i Active Outfits online-butik eller när du anmäler dig till vårt nyhetsbrev sparar och lagrar vi de personliga upplysningar som du lämnar. Det är ditt namn, adress, telefonnummer och e-postadress som registreras.

Vi gör registreringen av dina personupplysningar med syftet att kunna leverera de beställda varorna till dig. När personupplysningar sparas via vår webbsida garanterar vi att det alltid sker med ditt uttryckliga samtycke således att du är informerad om exakt vilka upplysningar som sparas och varför.

Alla personuppgifter som du lämnar till oss hanteras med största respekt och i enlighet med gällande lagar och regleringar. Vårt sätt att samla och lagra information följer Personuppgiftslagen, SFS 1998:204. Lagen bygger på gemensamma regler som har beslutats inom EU.

  • Active Outfits PSP (Payment Service Providers) uppfyller kraven för PCI DSS
  • Personuppgifterna skyddas mot externa intrång
  • Du har rätt att begära utdrag av registrerade uppgifter
  • Du har rätt att begära ändring av registrerade uppgifter
  • Du har rätt att begära att uppgifterna raderas

Active Outfit medverkar ej till att skicka skräppost eller SPAM och vi kommer heller aldrig att sprida dina personuppgifter vidare till tredje part. Som kund till oss kan du få e-post rörande din order, betalning eller annan liknande kommunikation.

Om du själv önskar kan du även få information, nyhetsbrev och erbjudanden kring vår kundrelation. All kommunikation av den typen kommer också att kompletteras med tydlig och enkel information om hur du går till väga om du vill sluta få informationen fortsättningsvis.

Vi förbinder oss att på intet sätt sprida eller sälja vidare våra kunders personuppgifter till tredje part. Vi inhämtar endast den information vi behöver för att kunna behandla din order och den används bara av oss själva samt de partner vi använder för att kunna genomföra köpet. Exempel på partners är PSP (Payment Service Provider) och kreditgivare samt banker.


E-postadress

Din e-postadress används för att kunna identifiera dig i systemet. Vi använder tillika adressen för att kunna kontakta dig angående ditt köp (exempelvis skicka orderbekräftelsen).


Statistik

På activeoutfit.se sparas information om antalet besökare och geografisk härkomst samt om vilka produktsidor som besöks etc. Dessa data sparas inte för den enskilde användaren och vi kan inte urskilja en enskild internetanvändares surfande.

Vi använder bl.a. verktyget Google Analytics för att samla in värdefull information som indikerar hur vi kan förbättra vår webbsida så att våra kunder kan erbjudas en rikare och enklare köpupplevelse (Vi samlar exempelvis in information om vilka produkter våra besökare och kunder uppskattar mest.).

Vi kommer inte under några omständigheter ge vidare information om dina köp till tredje part.


Cookies

Vi använder oss av cookies för att leverera en bättre service till våra besökare på webbsidan. Detta kan exempelvis hjälpa oss att förbättra vår webbsida eller genom att skräddarsy budskap/reklam för att bättre kunna motsvara våra besökares intressen och preferenser.

Cookies är digitala informationspaket som webbsidan lagrar i din webbläsare. Den använda cookien kan inte identifiera dig som person utan känner endast igen enheten som du använder för att surfa med (din dator, surfplatta eller mobiltelefon). En cookie är inte ett program och innehåller inga virus. Dessa cookies kan raderas i dina internetinställningar.

Active Outfit använder sig av cookies från exempelvis Google Analytics samt cookies från annonseringstjänsterna Google AdWords och Adroll. Du kan själv ställa in hur din webbläsare hanterar cookies i dina internetinställningar. (Observera dock att detta gör det omöjligt att genomföra ett köp på webbsidan samt försvårar många av dina aktivteter på internet).

Enligt lagen om elektronisk kommunikation, som trädde i kraft den 25 juli 2003, ska alla som besöker en webbplats med cookies få information om:

  • att webbplatsen innehåller cookies,
  • vad dessa cookies används till och
  • hur cookies kan undvikas

 

Du kan läsa mer om cookies hos PTS eller på Wikipedia.


Känsliga upplysningar vid online-betalning

Vid angivandet av kreditkort-upplysningar vid online-betalning, sker detta alltid på en krypterad sida liksom transmission av data sker krypterat (i enlighet med krav från våra betalningsleverantörer DIBS, Klarna och PayPal).

Active Outfit har aldrig tillgång till dina konto-/kreditkortsupplysningar såsom konto- eller kortnummer, pin-koder eller liknande.

Du kan läsa mer om våra betalningsvillkor på Active Outfits sida om köpvillkor.


Ditt godkännande

Som registrerad kund hos Active Oufit har du alltid rätt att motsäga dig registreringen och du har rätt att veta vilka upplysningar som är registrerade på dig. Dessa rättigheter har du efter persondatalagen och frågor angående detta besvaras av Active Outfit via e-post.

Genom att använda Active Outfits webbsida, tillåter du oss att spara information som beskrivs här på sidan. Skulle vi senare ändra vår informationspolicy kommer det att publiceras på denna sida.


Kontakta oss

Om du vill komma i kontakt med oss kan du skicka ett e-mail till info@activeoutfit.se eller ringa oss på 08-515 100 06.


Övrigt

Du hittar ytterligare information om våra villkor på sidan med Köpvillkor.

Tillbaka till toppen