Smörgåsjärn (gjutjärn)

Smörgåsjärn (gjutjärn)

Smörgåsjärn (gjutjärn)

Smörgåsjärn för tillagning över öppen eld. Rejält järn tillverkat i gjutjärn, enkel att använda och rengöra. Tillaga smörgåsar, kött eller desserter över öppen eld med Coghlan´s smörgåsjärn.

299 kr

Lägg i varukorg

Skickas inom: 3-5 vardagar

COG0744

Mer information

  • Tillverkad i gjutjärn
  • Ger naturlig smak, samt utvecklar en egen "non-stick" yta med tiden

Smörgåsjärn för tillagning över öppen eld. Rejält järn tillverkat i aluminium, enkel att använda och rengöra. Tillaga smörgåsar, kött eller desserter över öppen eld med Coghlan´s smörgåsjärn.

Precis som med gjutjärnspannor måste detta smörgåsjärn i gjutjärn förberedas innan det används över öppen eld. Nedan finns instruktioner på hur du förbereder ditt smörgåsjärn för använding över öppen eld.

Instruktioner

En väl förbered gjutjärnspanna kommer utveckla en "non stick" yta, samt en naturlig smak av "grillat".

  • Börja med att smörja in pannan i någon form av vegetabilisk olja (oliv-/raps-/solrosolja).
  • Värm upp pannan i ugnen på 120°C i ca 1 timme.
  • Torka av pannan noggrant med papper och låt den svalna innan användning.
  • För att behålla det naturliga skyddet, tvätta aldrig gjutjärnspannan med diskmedel eller stoppa in den i diskmaskinen. Skrubba den istället med salt och olja, skölj sedan med varmt vatten och torka den noggrant innan du stoppar undan pannan för förvaring.

Produktrecensioner

Betyg 

2014-02-18

Skriv din recension

Smörgåsjärn (gjutjärn)

Smörgåsjärn (gjutjärn)

Smörgåsjärn för tillagning över öppen eld. Rejält järn tillverkat i gjutjärn, enkel att använda och rengöra. Tillaga smörgåsar, kött eller desserter över öppen eld med Coghlan´s smörgåsjärn.

Skriv din recension