Peltor WS SportTac

Peltor WS SportTac

Peltor WS SportTac

Peltor WS SportTac är aktiva hörselskydd som utvecklats speciellt för jägare och skyttar. Samma utmärkta egenskaper som Peltor SportTac, men har dessutom Bluetooth för trådlös koppling till din jaktradio.

3 329 kr

Lägg i varukorg

Status: 3-5 vardagar extra leveranstid

PEL49872

Mer information

 • Specialutvecklad för jägare och skyttar
 • Aktiv volymreglering som stänger ute kraftiga ljud, exempelvis skott
 • Volymen kan ställas så att du till och med hör bättre än normalt
 • Kan anslutas till jaktradio med Bluetooth
 • Automatisk avstängningsfunktion och batterivarning
 • Hopfällbara

Peltor WS SportTac är en uppdaterad version av de mest kända aktiva hörselskydden bland jägare och skyttar. Peltor WS SportTac är ett íntelligent aktivt hörselskydd som mjukt reglerar ljudgenomsläppet och ger en mycket behaglig ljudåtergivning, förutom kraftiga ljud (exempelvis gevärsskott) som den stänger ute.

Det som särskiljer Peltor WS SportTac från den vanliga modellen är Bluetooth-tekniken som gör att hörselskydden kan kopplas trådlöst mot bluetoothkompatibla jaktradioenheter, med andra ord slipper du kablar som annars kan komma i vägen och vara irriterande.

Elektroniken i Peltor WS SportTac reagerar blixtsnabbt i skottögonblicket och skyddar hörseln från höga impulsljud. Den gör det så mjukt att du i de flesta fall aldrig hinner höra klippet när skyddet aktiveras.

Precis som Peltors övriga nivåberoende hörselskydd så förstärker WS SportTac också ljudet så att du faktiskt hör bättre med än utan skydd. Naturligtvis kan du även koppla din jaktradio direkt till hörselskydden så att du kan följa med i all radiotrafik utan att det hörs något för omgivningen. En för högt ställd radio som går på i fel ögonblick är ett förargligt och typiskt sätt att skrämma viltet i helt fel ögonblick, och den risken försvinner alltså helt.

Hörselskydden är designade för att vara bekväma att bära under lång tid, och av egen erfarenhet kan vi säga att flera timmar på pass med ett par Peltor WS SportTac på huvudet inte skapar minsta problem eller irritation. Det är flera hänsyn som tagit för att åstadkomma detta, bland annat hörselkåpornas konstruktion med en stor, rymlig innervolym och högtalarnas vinkel.

Den nya digitala tekniken ger även en ljudåtergivning och riktningskänsla, så du förlorar inte din "3D-hörsel" när du använder Peltor WS SportTac.

De utbytbara skalen är enkla att montera av och på, de finns även i flera färger. (Kommer med två par skal i grönt och signalorange som standard.)

Det finns få jakttillbehör som vi rekommenderar så varmt som ett par aktiva hörselskydd. Prova själv, så vågar vi garantera att du inte kommer att vilja gå tillbaka!

Datablad

 • Vikt - 352 g
 • Batteritid - 80 timmar
 • Färg - Grön och Orange
 • Dämpvärde (SNR) - 26dB
 • Typ av hörselskydd - Aktiva, vikbar hjässbygel

Videos

Tillbehör

Produktrecensioner

Betyg 

2013-03-13

Skriv din recension

Peltor WS SportTac

Peltor WS SportTac

Peltor WS SportTac är aktiva hörselskydd som utvecklats speciellt för jägare och skyttar. Samma utmärkta egenskaper som Peltor SportTac, men har dessutom Bluetooth för trådlös koppling till din jaktradio.

Skriv din recension