Profsafe S8

Profsafe S8

Profsafe S8

S8 är mellanskåpet från Profsafe med plats för 8 vapen i dubbla rader. Detta vapenskåp behöver bultas fast, men viktplatta finns som tillval för att slippa bultning. Priset inkluderar frakt och telefonavisering.

5 890 kr

Lägg i varukorg

Status: 3-7 vardagar

PROS8

Mer information

Observera att vårt pris inkluderar frakt till valfri gatuadress inom Sverige. Denna produkt fraktas ej med PostNord och du som kund måste finnas på plats och anpassa dig efter fraktbolagets leveranstid under dagtid för att ta emot skåpet. Extra fraktkostnader tillkommer vid frakt till utlandet (kontakta oss för mer information).

Tillval

- Elkodlås

- Extra nyckel (går inte att kombinera med elkodlås)

- Viktplatta (för att slippa bultning av skåpet)

- Nyckellist

- Sidohylla "SIDO2"

- Vapenhållare "WE2+3" för 5 vapen i dubbla rader, endast i kombination med sidohylla SIDO2

Profsafe S8 är ett vapenskåp i mellanstorlek. Det rymmer 8 vapen i dubbla rader eller 5 vapen och sidohylla om man väljer det som tillval. 4 stycken dörrboxar, kolvstödsmatt, överhylla och läskstångshållare kommer som standardinredning. (Videodemonstration av inredningen finns längre ned på sidan.)

Detta skåp måste bultas fast, men viktplatta finns som extra tillval för att slippa bultning.

Kolvlåsning är standard på alla Profsafes vapenskåp. Kolvlåsning minimerar risken för repskador vid in och urtagande av vapen och utrustning ur skåpet, samt ger ett optimalt dagöppningsmått.

Standardinredning: Vapenhållare för 8 vapen (4+4 i dubbla rader), 4 dörrboxar, kolvstödsmatta, överhylla och läskstångshållare.

Skåpet är provat av Svenska Stöldskyddsföreningen (SSF) enligt SS-3492 och certifierat av DNV. Det är även FG-godkänt i Norge, samt Skafor Blå-godkänt i Danmark.

Vid beställning levereras skåpet direkt till adressen av leverantören, leverans sker efter att betalning skett till oss. Tillval görs genom att addera tillbehören separat till din order, alla valbara tillval som passar till skåpet finns under fliken "Tillbehör".

Garanti: 12 månaders garanti mot fabrikationsfel. Även lås omfattas av garantin, men omfattar endast utbyte av felaktiga komponenter. Eventuell arbetskostnad att skapa åtkomst till låset omfattas inte av garantin.

Datablad

 • Vikt - 121 kg
 • Höjd - 1500 mm
 • Bredd - 400 mm
 • Modellnummer - S8
 • Djup - 425 mm
 • Hyllor - Ja, överhylla
 • Antal vapen - 8 (4+4)
 • Kolvstödsmatta - Ja
 • Dörrbox - Ja, 4 st
 • Sidohylla - Nej, finns som tillval
 • Läskstångshållare - Ja
 • Kräver bultning - Ja (kan undvikas med extravikt)

Ladda ner

Videos

Tillbehör

Produktrecensioner

Betyg 
Nils S
2013-01-25

Säker som en stridsvagn

Riktigt bra vapenskåp med klockren hylla ovanför vapnen. Positionen på hyllan går att ställa in i höjdled i skåpet så att även längre bössor får plats. Hyllorna i dörren är också bra att ha.

Den levereras nedborrad på en lastpall vilket klart underlättar sista biten i transporten.

Skriv din recension

Profsafe S8

Profsafe S8

S8 är mellanskåpet från Profsafe med plats för 8 vapen i dubbla rader. Detta vapenskåp behöver bultas fast, men viktplatta finns som tillval för att slippa bultning. Priset inkluderar frakt och telefonavisering.

Skriv din recension