Boken om Viltköttet

Boken om Viltköttet

Boken om Viltköttet

Viltköttet - förberedelser och tillagning är ett mellanting mellan en styckningsbok och receptbok. Hur gör man egentligen med köttbiten som ligger där på köksbänken?

179 kr

Lägg i varukorg

Status: I lager

JRFVILTKÖTTET

Mer information

"Viltköttet - förberedelser och tillagning" är ett mellanting mellan en styckningsbok och receptbok. Hur gör man egentligen med köttbiten som ligger där på köksbänken? Boken går igenom vilka bitar av djuret som passar till vad, grundprinciperna för tillagning, eftermörning, saltning, rökning och torkning. Och tänk vad mycket man kan göra med inälvor och köttfärs. Uppfinn din egen delikatesskorv! Här avhandlas också kökshygien, utrustning, knivar och kryddor - inte minst de man kan hämta ur den svenska naturen.

Produktrecensioner

Skriv din recension

Boken om Viltköttet

Boken om Viltköttet

Viltköttet - förberedelser och tillagning är ett mellanting mellan en styckningsbok och receptbok. Hur gör man egentligen med köttbiten som ligger där på köksbänken?

Skriv din recension